In vederea intocmirii documentatiei necesare pentru a va abona la serviciile noastre, o intalnire preliminara intre consultantii nostrii in domeniul sanatatii in munca si serviciul intern de protectie a muncii din societatea dumneavoastra este necesara, moment in care, in functie de profilul activitatii si noxele la care sunt expusi angajatii dumneavoastra, se vor stabili examinarile si testele medicale necesare pentru intocmirea dosarului de obiectiv si a dosarelor medicale de aptitudine ale  ale fiecarui angajat. In cel mai scurt timp de la semnarea contractului de prestari de servicii medicale, personalul nostru va proceda la examinarile medicale convenite si va elibera documentele solicitate.

      Va asteptam de luni pana vineri pentru a va oferi pachetul dumneavoastra  de siguranta si confort. Lasati la noi grijile legate de sanatate si securitate in munca!

       Rolul medicinii muncii este acela de a evalua starea de sanatate a angajatilor in relatie cu locul de munca si de a asigura consilierea angajatorilor privind factorii de risc profesional si modalitatile de evitare al acestora, contribuind astfel la cresterea eficientei in munca a angajatilor si a reducerii absenteismului.

DR. IONESCU CRISTINA – Medic Inteprindere

Medicina Muncii

DR. RADU BIANCA – Medic Specialist Medicina Muncii

Medicina Muncii

BENEFICIATI DE:

  • Consult medical la angajare / periodic

  • Investigatii paraclinice conform legii 355/2007

  • Examinare psihologica

  • Rapoarte de activitate pentru firmele cu contract

  • Rapoarte morbiditate

  • Rapoarte si informari gravide